TIETOA MEISTÄ

 

Jennyn ase on erityisesti keräilyllisiin ja käytettyihin harrasteaseisiin keskittynyt aseliike. 

 

Oma asekeräily-, metsästys- ja ammuntaharrastustaustamme toimii perustana kiinnostukselle ja asiantuntemukselle erilaisia aseita ja keräilykohteita kohtaan. Pitkäaikaisen harrastuksemme ansiosta ympärillämme on laaja verkosto  erilaisten mielenkiinnonkohteiden omaavia keräilijöitä, harrastajia sekä muita elinkeinoharjoittajia, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Verkoston avulla löydämme arvioijat harvinaisillekin aseille, sekä mahdollisen ostajan tai vaihtoehtoisesti myyjän. 

 

Aseliike toimii pääasiassa etäkauppana ja verkossa. Kuljemme paljon ympäri Suomea, joten kaupankäynti on todennäköisesti mahdollista tehdä myös kasvotusten. Varastotilamme sijaitsee Pohjanmaalla Laihialla.  
 

Aseiden lähetyskulut 30 €

 

OSTETAAN ASEITA!

 

Ostamme niin yksittäiset aseet, kuin isotkin kuolinpesät ja kokoelmat Suomenlaajuisesti. Myös varusteet, militaria, sertifioidut asekaapit jne. Tarjoa rohkeastI! 

 

ASEIDEN ARVIOINTI

 

Arvioimme ampuma-aseita perikunnille ja perunkirjoitusta varten. Ostamme myös itse perikuntien aseet. 

 

ELÄMYSTILAISUUDET

 

Elämystilaisuudet Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla. Sovittaessa kauempanakin.

 

Järjestämme ammuntatapahtumia sovittaessa, räätälöidysti jokaisen makuun. Unohtumattomat elämystilaisuudet kaveriporukalle, polttariohjelmaksi, tyky-päivän aktiviteetiksi, lahjaksi tai muuten vain ampumaharrastuksesta tai aseista kiinnostuneille. Sopii noviiseille ja kokeneemmillekin konkareille.

 

Valikoimassa tunnettuja sodanaikaisia aseita, kuten Ukko-Mauser, Parabellum, Lahti-pistooli, Colt 1911 jne.

 

Moderneja pistooleja ja revolvereita, esimerkiksi Glockit ja CZ-pistoolit, 

 

"Dirty Harry"-revolveri 44magnum, länkkäreistä tuttu Colt SAA-revolveri, Thompson encore .308win ja .45-70-pistooli, Desert Eagle 50AE-pistooli, maailman tehokkain tehdasvalmisteinen käsiase 500 S&W Magnum ja vaikka mitä muuta!

 

Kysy tarjous ja järjestetään unohtumaton kokemus toiveidesi mukaan!

Seuraa ja ota yhteyttä myös somessa!

info@jennynase.fi

+358 50 321 0651